Estem preparant la temporada 2017-18!

Hem tornat forts de vacances i ja estem preparant els concerts de la propera temporada. Si teniu ganes de tocar en algun dels concerts, si us plau ompliu el formulari que trobareu a la pàgina web de Can Batlló i us tindrem en comte a l’hora de planificar els propers bolos: https://www.canbatllo.org/oferir-se-per-actuar/

També estem treballant en millores pel que fa el funcionament intern del col·lectiu, de cara a funcionar millor i repartir-nos millor la feina. A més, com sempre, seguim treballant en propostes i millores per que l’Auditori de Can Batlló llueixi el màxim en tots els actes que s’hi fan.

Recordeu que si voleu formar part de l’ECM -sigueu músics o tècnics- ho podeu fer contactant amb nosaltres vía Facebook o a ecmcanbatllo@canbatllo.org.