Bolga, Maamut i Saudade [ECM] Post-Rock/Prog/Psicodelia

Torna el Febrer i torna l’escena més pura, ambiental, sensible i cuidada del Rock a Can Batlló.
Rock progressiu, Post-Rock, Metal Instrumental, Rock Psicodèlic, Rock espacial, Math Rock,…li pots dir de moltes maneres, i posar-li l’adjectiu que més et vingui de gust, però el que no pots fer és perdre a 3 grandíssimes bandes a sobre del nostre escenari a CAN BATLLÓ el pròxim 3 de Febrer:

BOLGA (Post-Rock) + Saudade (Rock Progressiu Instrumental) + Maamut (Rock Psicodestructiu)

En acabar els concerts continuarem amb una bona dosi de música fins a les 3 de la matinada.

L’Espai de Creació Musical de Can Batlló duu a terme una política autogestionada, anticapitalista i d’ecologia sostenible. Volem crear cultura musical lluny de les empreses i sales que es lucren massivament amb preus abusius per consumidors, i un tracte pèssim pels artistes. Per tant nosaltres adoptem una política d’entrada al concert amb TAQUILLA INVERSA, on és el públic qui decideix quant vol pagar per l’espectacle que ha vist.

Obertura de portes 21:30h
Inici concerts 22:20h
ENTRADA INVERSA!!
Com sempre: Birres, beguda i refrescos a preus populars.
No es toleraran actituds sexistes, racistes o homòfobes.
RECORDA, si tens got dur reutilitzable, porta’l! Siguem sostenibles.