Modular Fest

oscil·lacions còsmiques i electrònica experimental amb:

►ÜNGRA (BARCELONA)
Üngra: Sergi Casero (beats), Abel Bartolí (bass & guitar), Marc Pitarch (synths) formen aquest combo monstruós. El seu món sonor va de Techno, Electro, Break beat, Drum and bass… fet en directe i improvisant sobre estructures pensades.

https://www.youtube.com/watch?v=9mBG5r1oL1E&feature=youtu.be

►ICE PICK EXPERIMENTAL TRIO (VENEZIA)
El nucli creatiu es basa en dos supòsits: la recerca d’una poètica a la zona lliure entre la improvisació i la forma de la cançó en el sentit més ampli d’aquest últim; el desenvolupament de la relació dialèctica entre flauta i guitarra d’una banda i la presa de mostres i la manipulació en temps real d’aquestes en la tradició de l’electrònica en directe. Alessandra Lazzarini (flauta, bucle i sampler) Giorgio Scarano (guitarres) Daniele scarano (joystick i instrument portàtil) són els elements que governen el món evocats per la seva música.

https://icepickexperimentaltrio.bandcamp.com/

►CONGREGACIÓN FORTEA (NEW WAVE // BARCELONA)
trio del que el seu artificial so barreja de empíric i bàsic punk i trasbalsador new wave ens sona a alguna cosa fabulós, canallesc que és la pura antítesi del rock’n’roll, fabricat exclusivament mitjançant l’ús i abús de de terrisseria electrònica.

https://congregacion-fortea.bandcamp.com/releases

►ESPAÑA (KARCELONA)
Electrònica de manifestació ritual caracteritzat per crear un tràngol oníric en el buit interior.

https://nuevosonidonacional.bandcamp.com/album/ae

►THAT CROONER (BARCELONA)
és l’alter ego d’Al Da Tosta. Tot va sorgir el 2005 després de gravar el seu primer EP autoproduït “Cumming Soon”. Aquí va ser oficialment on neix That Crooner i que és en realitat un primer experiment en el qual es fa només ús de la veu com a únic instrument.

https://thatcrooner.bandcamp.com/