Espectres, Els Bourbon i PD Fumantxú

Concert gratuït amb Espectres, Els Bourbon i PD Fumantxú.
Obertura de portes a les 21:30 i inici dels concerts a les 22h (puntual).

ESPECTRES: Després de Romàntic Bruixot i Abans no s’acabi el món, els Espectres (indy-rock) ens presentaran en exclusiva algunes cançons del seu nou treball Plàtan Sideral, que encara estan enregistrant. https://espectres.bandcamp.com/

ELS BOURBON: Amb sis discos a les espatlles i carregats amb una muntanya de temes propis i versions, Els Bourbon (rock) arriben des de Badalona amb un directe treballat i moltes ganes de debutar a Can Batlló. http://www.elsbourbon.cat/

PD FUMANTXÚ: Veterà DJ de l’escena musical santsenca, ha punxat a tots i cadascun dels espais del barri on mai s’hi ha fet un concert. La seva maleta vindrà carregada de rock, però també de sorpreses per a tots els públics.

Concert estrictament per a éssers humans; no vinguis amb el gos, el gat o periquito. L’aforament és limitat; si arribes tard i està ple no podràs entrar. Com sempre, no es tolerarà cap actitud de merda. Consumeix a la barra i ajuda’ns a millorar. Concert 100% gratuït i autogestionat!