Com funcionem?

L’Espai de Creació Musical de Can Batlló és un col·lectiu que treballa per autogestionar el cicle complert de la música, des de la creació i assaig fins a l’exhibició, gravació i edició posterior.

A l’ECM ningú paga per assajar. Entre tots i totes organitzem concerts que ens permeten finançar-nos, sense haver de demanar ni un euro a ningú. Els concerts són sempre gratuïts, de qualitat i sobretot 100% autogestionats.

Disposem d’un local d’assaig que ens permet composar i assajar, i la infraestructura tècnica fer fer gravacions de concerts en directe, discos i maquetes. La majoria d’actes que programem els fem a l’Auditori del Bloc 11 de Can Batlló, normalment el primer dissabte de mes.

Ens reunim mensualment per organitzar la nostra programació cultural, decidir les feines i inversions a fer i coordinar-ho tot. Participem del dia a dia de Can Batlló i també col·laborem en diversos actes solidaris cada any.

A l’ECM hi ha tècnics de so, de llums, músics, cantants… també hi ha gent que francament no sap tocar ni cantar, ni tant sols ballar. Si t’interessa formar-ne part, col·laborar amb nosaltres o venir a tocar algun dia, contacta amb nosaltres via web o vine’ns a veure algun dia que tinguem concert.

Si tens interès en formar part del col·lectiu et recomanem que et llegeixis la gran xapa, l’explicació detallada del nostre funcionament. Així, quan arribis a l’assemblea guanyarem temps i ens estalviarem haver d’explicar-t’ho tot de zero.